Altijd weten wat je gaat eten?
Romige spinazielasagne
Bereidingswijze
- - verhit de olie in een pan, fruit de ui 4 min
- - voeg de knoflook, de oregano en het gehakt toe, bak het gehakt rul en bruin
- - voeg de tomaten toe, kook 5 min, breng op smaak met peper en zout
- - verwarm de oven voor op 200°C
- - schep 1/3 van de gehaktsaus in een ovenschaal
- - bedek met lasagnevellen, 1/3 van de spinazie en 1/3 van de mascarpone
- - bestrooi met peper en zout
- - bedek met lasagnevellen en 1/3 van de gehaktsaus
- - ga zo door tot alle ingrediënten op zijn
- - eindig met spinazie en mascarpone
- - bestrooi met de geraspte kaas
- - dek de schaal af met aluminiumfolieen zet in de oven
- - verwijder na 20 min de folie en bak de lasagne nog 10 min
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?