Recept 45**** (14 stemmen)

Romige pasta met broccoli en kaas

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Pasta

tijd
25 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de penne in een grote hoeveelheid gezouten water totdat ze al dente zijn.
  2. Voeg de broccoli en de rode paprika 4 tot 5 minuten vóór de pasta klaar is aan het kookwater toe.
  3. Laat intussen de Solo in een grote kookpot op een matig vuur smelten.
  4. Doe de ui en knoflook in de kookpot en bak ze al roerend gedurende ongeveer 5 minuten totdat ze glazig zijn.
  5. Voeg de bloem toe en roer gedurende 1 minuut dooreen.
  6. Meng de melk en vervolgens het water en het 1/2 bouillonblokje er met een garde onder.
  7. Roer goed totdat de saus dikker wordt en begint te koken.
  8. Zet het vuur lager en laat de saus gedurende 2 minuten zachtjes koken terwijl u er af en toe in roert.
  9. Voeg de kazen, basilicum, oregano en peper toe. Roer dooreen totdat de kazen gesmolten zijn en zet de saus opzij.
  10. Meng de saus en de pasta, en serveer onmiddellijk samen met een kommetje geraspte Parmezaanse kaas.

Ingrediëntenvoor 4 personen

  • 750 g penne
  • 250 g geraspte cheddar
  • 300 ml halfvolle melk
  • 250 ml water
  • 3 eetlepels bloem
  • 3 eetlepels Solo
  • 0.5 blokje Knorr Finesse Bouillon Vlees
  • 500 g broccoliroosjes
  • 175 g geraspte parmezaanse kaas
  • 1 rode paprika
  • 2 teentjes knoflook
  • oreganopoeder
  • peper en zout
  • 1 ui
  • basilicum

Andere Solo-leden over dit recept (5)

Gepost door Solo op 29 juni 2012 om 12u24

Bedankt om dit te signaleren. Het probleem zou nu opgelost moeten zijn.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie