Recept 05 (0 stemmen)

Romige pasta met bleekselder en champignons

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Verrassend en verantwoord veggie

tijd
20 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Pel en snipper de ui. Maak de stengels bleekselder schoon en snijd ze in dunne boogjes. Maak de kastanjechampignons schoon en snijd ze in vieren.
  2. Verhit de Becel Original in een ruime koekenpan en fruit de ui 3 minuten op een halfhoog vuur. Voeg de bleekselder toe en bak 5 minuten mee. Schep de champignons erdoor en bak ze in ca. 4 minuten bruin.
  3. Kook intussen de pasta in ruim water beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Klop het ei los. Giet de pasta af in een vergiet en doe het direct weer terug in de pan. Roer er met een houten lepel het losgeklopte ei en de groenten door. Voeg peper naar smaak toe en verdeel de pasta over 2 borden. Bestrooi met de Parmezaanse kaas en de basilicum. Serveer direct.

Ingrediëntenvoor 2 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie