Romige paddenstoelensoep met Boursin

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Maak de paddenstoelen schoon en snijd ze een of twee maal (naar gelang de grote) doormidden, houd een aantal paddenstoelen heel voor de garnering.
  2. Pel de sjalotjes en snipper ze fijn. Verwarm de boter en smoor het sjalotje glazig, laat de paddenstoelen al omscheppend meesmoren. Houd vier eetlepels paddenstoelen apart.
  3. Voeg de bouillon toe en breng de soep aan de kook. Hak de peterselie fijn. Pureer de soep na 10 minuten met de staafmixer.
  4. Roer de Boursin Cuisine erdoor en breng de romige paddenstoelensoep verder op smaak met peper, zout, de fijngehakte peterselie en de tijm.
  5. Garneer met de apart gehouden paddenstoelen.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?