Recept 05 (0 stemmen)

Romige paddenstoelensoep met Boursin

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

soep

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Maak de paddenstoelen schoon en snijd ze een of twee maal (naar gelang de grote) doormidden, houd een aantal paddenstoelen heel voor de garnering.
  2. Pel de sjalotjes en snipper ze fijn. Verwarm de boter en smoor het sjalotje glazig, laat de paddenstoelen al omscheppend meesmoren. Houd vier eetlepels paddenstoelen apart.
  3. Voeg de bouillon toe en breng de soep aan de kook. Hak de peterselie fijn. Pureer de soep na 10 minuten met de staafmixer.
  4. Roer de Boursin Cuisine erdoor en breng de romige paddenstoelensoep verder op smaak met peper, zout, de fijngehakte peterselie en de tijm.
  5. Garneer met de apart gehouden paddenstoelen.

Bron: Boursin.nl

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?