Recept 45**** (2 stemmen)

Romige Kip-kerrieragout

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

RULLE RIJSTGERECHTEN

tijd
25 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Rijst volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Olie in ruime pan verhitten en ui en bleekselderij op matig vuur 2 min. bakken. Kip toevoegen en 1 min. meebakken. Kerriepoeder en bloem mengen, over kip strooien en omscheppen
  2. Bereidingswijze
  3. Al roerend bouillon in gedeelten bij kipmengsel schenken, volgende scheut pas toevoegen als vorige scheut door bloem gebonden is. Geheel aan de kook brengen en vuur laag zetten. Crème fraîche erdoor roeren en 10 min. op zacht vuur laten sudderen. Intussen 5 min. voor einde kooktijd van rijst, doperwten door rijst scheppen en meewarmen. Kip-kerrieragout op smaak brengen met zout en peper.
  4. Serveertips
  5. Doperwtenrijst over vier borden verdelen en kipkerrie-ragout ernaast scheppen. Gerecht met gebakken uitjes bestrooien.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?