Romige kersentaartjes

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Laat de kersen heel goed uitlekken en verdeel ze dan over de 4 ingevette ovenschaaltjes.
  3. Meng in een kom de room, de bloem, het ei, de suiker en de vanillesuiker met de mixer tot een luchtig beslag.
  4. Schenk het beslag over de kersen.Bak het gebak in het midden van de oven in 20 min gaar. Strooi de poedersuiker eroverheen en serveer de kersentaartjes warm.Lekker simpel toch ? Wil je het extra feestelijk opdienen ? Laat je taartjes dan afkoelen tot lauwwarm en serveer ze met een bolletje ijs en/of slagroom. Bron allerhande Eigen foto

Advertentie

Reacties (3)

Gepost door Bumble Bie op 16 februari 2014 om 03u24

Tof idee! Zeker het proberen waard! Al zal ik wel een grote schaal moeten gebruiken... Koksroom, is dit de gewone slagroom/ dessertroom?

Gepost door Love to Cook op 16 februari 2014 om 08u45

Hallo Bumble Bie, Natuurlijk kun je dit dessert in een grote schaal maken en verdelen in punten. Koksroom of kookroom is niet hetzelfde als slagroom. Je kunt het vergelijken met Solo Delifine. Groetjes Love to Cook

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?