Recept 45**** (1 stem)

Romige kersentaartjes

Dit is een recept van

tijd
25 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Laat de kersen heel goed uitlekken en verdeel ze dan over de 4 ingevette ovenschaaltjes.
  3. Meng in een kom de room, de bloem, het ei, de suiker en de vanillesuiker met de mixer tot een luchtig beslag.
  4. Schenk het beslag over de kersen.Bak het gebak in het midden van de oven in 20 min gaar. Strooi de poedersuiker eroverheen en serveer de kersentaartjes warm.Lekker simpel toch ? Wil je het extra feestelijk opdienen ? Laat je taartjes dan afkoelen tot lauwwarm en serveer ze met een bolletje ijs en/of slagroom.
  5. Bron allerhande Eigen foto

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Love to Cook op 22 december 2013 om 12u10

Deze taartjes waren heel snel en gemakkelijk te maken. Ik serveerde ze lauwwarm met een bolletje stracciatella ijs een lekkere combinatie. Ik maakte ze op voorhand en heb ze nadien tot lauwwarm opgewarmd in de oven.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?