romige broccolicreme met sint-jacobsvruchten met selderblokjesen witte selderjus

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. snij de groenten in kleine stukken en laat de groenten wat uitzweten
  2. bevochtig met de gevogeltefond en laat koken
  3. voeg de broccoli toe en kruid met peper en zout
  4. mix deze soep tot een gladde dikke massa en werk af met muskaatnoot, eidooier en room
  5. kruid de jacobsvruchten met peper en zout en bak ze kort in hazelnootboter
  6. snij nu de knolselder in blokjes van ong 1 cm , bak ze goudgeel in dezelfde boter van de jacobsvruchten
  7. hak de witte selder nu zeer fijn , was, en pers de jus door een doek, vermeng deze met de olijfolie
  8. lepel de broccolicreme in een bord, bestrooi met selderblokjes en plaats de jacobsvruchten bovenop
  9. werk af met de selderjus
  10. snel klaar, leuk voorgerechtje en heerlijk!!!

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?