Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Maak in een middelgrote pot een roux door de boter op laag vuur te smelten. Voeg de bloem toe en roer ongeveer 2 minuten.
  2. Voeg de bouillon, ui en bloemkool toe en zet het vuur op medium. Breng aan de kook, dek af en laat sudderen op middelhoog vuur tot de groenten gaar zijn (ongeveer 20 minuten).
  3. Pureer met een staafmixer tot een gladde massa. Breng op smaak met peper en zout en werk eventueel af met wat bieslook.
  4. Calorieën: 80 kcal , Koolhydraten: 11 g , Eiwit:4g, Fat: 3g, Verzadigde vetten: 1g, Cholesterol: 8mg, Sodium: 494mg, Vezels: 4g

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door MystikiFood op 08 maart 2021 om 06u49

Lekkere soep

Hoeveel sterren geef jij dit recept?