Romige bietensoep met kaas

7 (7)
72 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de bieten in blokjes.
  2. Doe de blokjes in de kom van een mixer, schakel de mixer in en voeg beetje bij beetje de bouillon toe.
  3. Als de soep goed glad is, voegt u de kaas toe en laat u de mixer met tussenpozen draaien.
  4. Voeg ten slotte een soeplepel Solo Crèmefine Cuisine toe en meng alles nog eens kort.
  5. Giet de soep in een glazen kom.
  6. Voeg de balsamico-azijn toe en meng goed. Laat minstens een uur in de koelkast afkoelen.
  7. Bij het opdienen haalt u de gekoelde soep uit de koelkast en brengt u ze op smaak.
  8. Dien heel koud op.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?