Romige aardappelpuree

Ontdek hier de snelste manier om zelf verse aardappelpuree te maken. Zó lekker fluffy fijngestampt: wedden dat je daar punten mee scoort?

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Schil de aardappelen en doe ze in een kookpot. Voeg water (tot ze net onderstaan) en de bouillonblokjes bij. Breng aan de kook en laat garen tot ze in stukken vallen als je er in prikt met een vork. Giet ze af.
  2. Plet de aardappelen met een pureestamper en doe er dan de melk en de boter bij. Breek het ei en roer het onder de puree. Voeg eventueel nog wat boter en melk toe als de puree te stijf is. breng op smaak met peper en nootmuskaat.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?