Recept 05 (0 stemmen)

Romige aardappelgehaktschotel

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

GEWOON GEHAKT VEELVOUDIG EN ANDERS

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Oven voorverwarmen op 200 °C.
  2. In braadpan boter verhitten en gehakt met zout en peper in 2 min. rul bakken.
  3. Tomaten schoonmaken en in stukjes snijden.
  4. Gehakt in ovenschaal leggen.
  5. In achtergebleven bakvet prei 2 min. bakken.
  6. Aardappel, prei en tomaten over gehakt verdelen.
  7. Koksroom roeren met zout en peper en over schotel schenken. Schotel bestrooien met kaas en in midden van oven in ca. 20 min. gaar en goudbruin laten worden.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie