Altijd weten wat je gaat eten?
Romig ovenschoteltje met kip en tomaat
-
4 halve kippenfiletjes
-
1 beetje room
-
4 st tomaten
-
1 bol mozarella
-
1 st kippebouillonblokje
Bereidingswijze
- snij de tomaten in partjes en verwijder pitjes (eventueel ook de velletjes)
- Bak de kippenfilet aan in een pan.
- Leg de kip opzij en maak de braadrestjes los van de pan met wat room en voeg een kruidenbouillonblokje toe.
- Schik de kippenfilet in een ovenschotel.
- Leg de tomaatpartjes er bovenop.
- Snij de mozarella in schijfjes en leg op de tomaten.
- Overgiet de schotel met de kruidige roomsaus.
- Laat verder garen in de oven (180°) (ongeveer 30 minuten).
- Serveer met tagliatelli.
- Snel en lekker!
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?