Romig ovenschoteltje met kip en tomaat

Ingrediënten voor 4 personen

  • 4 halve kippenfiletjes
  • 1 beetje room
  • 4 st tomaten
  • 1 bol mozarella
  • 1 st kippebouillonblokje

Bereidingswijze

  1. snij de tomaten in partjes en verwijder pitjes (eventueel ook de velletjes)
  2. Bak de kippenfilet aan in een pan.
  3. Leg de kip opzij en maak de braadrestjes los van de pan met wat room en voeg een kruidenbouillonblokje toe.
  4. Schik de kippenfilet in een ovenschotel.
  5. Leg de tomaatpartjes er bovenop.
  6. Snij de mozarella in schijfjes en leg op de tomaten.
  7. Overgiet de schotel met de kruidige roomsaus.
  8. Laat verder garen in de oven (180┬░) (ongeveer 30 minuten).
  9. Serveer met tagliatelli.
  10. Snel en lekker!

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?