Ingrediënten voor 4 personen
- 1 kleine venkelknol
- 1 Knorr Bouillonketeltje Groenten
- 1 el citroensap
-
100 ml Solo Crèmefine Licht
- peper
- 1 klein plakje gerookte zalm
- 50 g zalmeitjes
Bereidingswijze
- Houd wat venkelgroen apart en snijd de venkel in stukjes. Breng de venkel in ½ l water met het bouillonketeltje en het citroensap al roerende aan de kook en kook 15 minuten tot de venkel zacht is.
- Pureer de soep. Roer de Solo Crèmefine Licht erdoor, voeg peper naar smaak toe en laat het soepje nog 5 minuten koken. Snijd ondertussen de zalm in smalle reepjes.
- Verwarm 4 kleine thee- of koffiekopjes. Zet de kopjes op een schoteltje. Leg de reepjes zalm in de kopjes, schep de hete soep op de zalm en schep de zalmeitjes erop. Garneer met toefjes venkelgroen.
Andere Solo-leden over dit recept (3)
Gepost door Sylvia_1 op 19 september 2014 om 23u45
Er zit 'n fout in het eerste deel van de voorschrift bereiding.Mvg.Sylvia
Gepost door Solo op 22 september 2014 om 16u21
Welke fout bedoel je Sylvia?
Gepost door Sylvia_1 op 27 september 2014 om 22u53
Breng de venkel in oe l water ?????
Hoeveel sterren geef jij dit recept?