Romig minisoepje van venkel met gerookte zalm

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Houd wat venkelgroen apart en snijd de venkel in stukjes. Breng de venkel in ½ l water met het bouillonketeltje en het citroensap al roerende aan de kook en kook 15 minuten tot de venkel zacht is.
  2. Pureer de soep. Roer de Solo Crèmefine Cuisine erdoor, voeg peper naar smaak toe en laat het soepje nog 5 minuten koken. Snijd ondertussen de zalm in smalle reepjes.
  3. Verwarm 4 kleine thee- of koffiekopjes. Zet de kopjes op een schoteltje. Leg de reepjes zalm in de kopjes, schep de hete soep op de zalm en schep de zalmeitjes erop. Garneer met toefjes venkelgroen.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Sylvia_1 op 19 september 2014 om 21u45

Er zit 'n fout in het eerste deel van de voorschrift bereiding.Mvg.Sylvia

Gepost door Solo op 22 september 2014 om 14u21

Welke fout bedoel je Sylvia?

Gepost door Sylvia_1 op 27 september 2014 om 20u53

Breng de venkel in oe l water ?????

Hoeveel sterren geef jij dit recept?