Rolletjes van groene asperges met gerookte ham en mozzarella

28 (28)
15 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 8 personen

Bereidingswijze

  1. Breng in een kookpot twee liter gezouten water aan de kook.
  2. Snijd 2,5 cm van de onderkant van elke asperge. Halveer daarna de asperges en blancheer ze een tweetal minuten in het kokende water. Giet voorzichtig af en verfris onder koud stromend water. Laat goed uitlekken.
  3. Snijd elk sneetje ham in twee. Verdeel de bollen mozzarella in schijfjes en snijd die nogmaals in tweeën.
  4. Leg op elk sneetje ham een schijfje mozzarella en een halve asperge. Rol de ham op en maak indien nodig vast met een houten prikkertje.
  5. Verhit een antikleefpan, doe er de Solo vloeibaar in en bak de hamrolletjes tot dat de mozzarella is gesmolten. Serveer warm.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (5)

Gepost door Johanna1966 op 02 april 2015 om 20u16

ooit hier gevonden, kwijtgeraakt en nu terug gevonden. HEERLIJKE taart!!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?