Recept 15* (1 stem)

Rolletjes van gerookte zalm met kruidenkaas en komkommer

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Aperitiefhapjes

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Schil de komkommer en snij die midden door . Verwijder de zaadjes en snij die in fijne staafjes van een centimeter dik door .
  2. Besmeer de sneetjes zalm rijkelijk met de kruidenkaas . Kruid met peper en zout . Leg in het begin van elk sneetje zalm een staafje komkommer . Rol de zalm op tot een rolletje . Wikkel de zalm telkens in plastiekfolie . Laat deze een half uur opstijven in de koelkast .
  3. Haal de rolletjes uit de folie en snij deze in kleine partjes van 2a3 cm . Snipper er de bieslook over of bind de bieslook rond de rolletjes .

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie