use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Rolletjes met gerookte zalm en rucola
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Rolletjes met gerookte zalm en rucola

Rolletjes met gerookte zalm en rucola

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    1 uur
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 8 flensjes
  • 4 el Bertolli mayonaise
  • 2 mespuntjes wasabi poeder (Japanse mierikswortel)
  • 100 g rucola
  • 300 g gerookte zalm

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Leg de koude flensjes op het werkblad. Meng in een kommetje de mayonaise met de wasabi en bestrijk de flensjes hiermee.
  2. Beleg de flensjes met rucola en vervolgens met de gerookte zalm. Rol ze mooi strak op en wikkel ze in plastic folie. Laat ze goed koud worden in de koelkast.
  3. Haal de rolletjes uit het plastic en snijd ze schuin in plakken.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.