Recept 05 (0 stemmen)

Rolletjes met gerookte zalm en rucola

Dit is een recept van

tijd
60 min
prijs
Hoge kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Leg de koude flensjes op het werkblad. Meng in een kommetje de mayonaise met de wasabi en bestrijk de flensjes hiermee.
  2. Beleg de flensjes met rucola en vervolgens met de gerookte zalm. Rol ze mooi strak op en wikkel ze in plastic folie. Laat ze goed koud worden in de koelkast.
  3. Haal de rolletjes uit het plastic en snijd ze schuin in plakken.

Ingrediëntenvoor 4 personen

  • 8 flensjes
  • 4 el Bertolli mayonaise
  • 2 mespuntjes wasabi poeder (Japanse mierikswortel)
  • 100 g rucola
  • 300 g gerookte zalm

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie