Rollade van krokante kabeljauw, chutney van pompelmoes & basilicumolie

3 (3)
40 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Schil de aardappelen en snij ze in grote stukken. Kook de aardappelen samen met de kabeljauw in de melk. Voeg ook de look en het takje tijm toe en laat het geheel gedurende 20 minuten koken onder een deksel.
  2. Giet af met behulp van een zeef.
  3. Meng nu de aardappelen met de vis onder elkaar in een pan.
  4. Voeg 2 eetlepels olijfolie en 2 eetlepels Solo toe, kruid met peper en zout en meng alles goed onder elkaar.
  5. Pel de pompelmoezen, maak alle partjes los en ontvel ze. Stoof de pompelmoespartjes met wat zout, peper, de suiker en azijn zo’n 4 minuten totdat je een chutney krijgt.
  6. Beleg de vellen brickdeeg met het aardappelmengsel, rol ze vervolgens op en bak ze kort aan in een hete pan met wat Solo.
  7. Verwarm 2 eetlepels olijfolie in een hete pan, haal de pan van het vuur en voeg
  8. de basilicumkruiden toe. Dek de pan af met versheidfolie en laat 10 minuten trekken.
  9. Dresseer de rollades op de borden en schep er een lepel chutney bij. Schep er wat van de basilicumolie over.

Tip

Lekkere alternatieven voor de kabeljauw? Kies voor victoriabaars of dorade.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Solo op 18 december 2015 om 14u56

Dankjewel voor je opmerking, er zat een foutje in de bereidingswijze. Dat is nu aangepast!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?