Altijd weten wat je gaat eten?
rolbiscuit met witte chocolade & american cookies
Bereidingswijze
- Biscuit:
- -Klop de eieren met de suiker au bain marie warm tot lichaamstemperatuur
- -Klop daarna verder koud ongeveer tot het mengsel romig wordt
- -Bekleed een bakplaat met bakpapier en warm de oven voor op 200°
- -Zeef de bloem/maïzena/cacao en meng dit onder het eimengsel
- -Smelt de boter en voeg dit als laatste toe , zorg dat de boter vermengd is het beslag anders zakt dit naar de bodem
- -Stort egaal uit op de bakplaat en bak gedurende 10min
- -Na het bakken de biscuit omdraaien op een theedoek en het velletje bakpapier voorzichtig aftrekken en dek af met een theedoek
- Vulling:
- -Week de gelatine in koud water
- -Verwarm de room/melk met de suiker maar laat niet koken
- -Breek de chocolade in kleine stukken
- -Giet de warme room/melk over de chocoladestukken en roer tot alles is gesmolten
- -Voeg de gelatine toe en blender het geheel
- -Laat opstijven in de koelkast ( voorkeur 1 nacht )
- Dresseer:
- -Neem de biscuit en leg hem op een bakpapier en snij de randen recht
- -Klop de opgesteven chocoladeroom met de hand even los
- -Smeer een dikke laag over heel het biscuit
- -Verpulver de american cookies , hou 1 cookie over
- -Strooi 3/4 van de brokjes over de biscuit
- -Rol deze nu met behulp van het bakpapier op
- -Smeer de rest van de room over de buitenkant van de biscuit
- -Snij het laatste cookie in 2 en plak dit op de zijkanten
- -Werk af met de resterende kruimels en wat gesmolten chocolade
- SMAKELIJK
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?