rolbiscuit met witte chocolade & american cookies

Ingrediënten voor 8 personen

Bereidingswijze

  1. Biscuit:
  2. -Klop de eieren met de suiker au bain marie warm tot lichaamstemperatuur
  3. -Klop daarna verder koud ongeveer tot het mengsel romig wordt
  4. -Bekleed een bakplaat met bakpapier en warm de oven voor op 200°
  5. -Zeef de bloem/maïzena/cacao en meng dit onder het eimengsel
  6. -Smelt de boter en voeg dit als laatste toe , zorg dat de boter vermengd is het beslag anders zakt dit naar de bodem
  7. -Stort egaal uit op de bakplaat en bak gedurende 10min
  8. -Na het bakken de biscuit omdraaien op een theedoek en het velletje bakpapier voorzichtig aftrekken en dek af met een theedoek
  9. Vulling:
  10. -Week de gelatine in koud water
  11. -Verwarm de room/melk met de suiker maar laat niet koken
  12. -Breek de chocolade in kleine stukken
  13. -Giet de warme room/melk over de chocoladestukken en roer tot alles is gesmolten
  14. -Voeg de gelatine toe en blender het geheel
  15. -Laat opstijven in de koelkast ( voorkeur 1 nacht )
  16. Dresseer:
  17. -Neem de biscuit en leg hem op een bakpapier en snij de randen recht
  18. -Klop de opgesteven chocoladeroom met de hand even los
  19. -Smeer een dikke laag over heel het biscuit
  20. -Verpulver de american cookies , hou 1 cookie over
  21. -Strooi 3/4 van de brokjes over de biscuit
  22. -Rol deze nu met behulp van het bakpapier op
  23. -Smeer de rest van de room over de buitenkant van de biscuit
  24. -Snij het laatste cookie in 2 en plak dit op de zijkanten
  25. -Werk af met de resterende kruimels en wat gesmolten chocolade
  26. SMAKELIJK

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?