Rogvleugel en macaron met knolselder

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 150°C
  2. Meng het amandelpoeder met de bloemsuiker en zeef het mengsel. Klop de eiwitten stevig op met de suiker en het eiwitpoeder. Meng er met een spatel voorzichtig het amandelpoeder-suikermengsel onder.
  3. Spuit de macarons op bakpapier. Laat 45 minuten rusten en bak ze dan af gedurende 15 minuten.
  4. Schil de knolselder. Snijd in grove stukken en kook gaar in lichtgezouten water. Mix met 50 gram Solo.
  5. Fileer de rogvleugels. Kruid met peper en zout en bak ze aan in een flinke klont Solo.
  6. Spuit wat knolselderpuree tussen 2 macaronkoekjes.
  7. Serveer de rogvleugel in een potje op de knolselderpuree en de macaron. Geef er een macaron apart bij.
  8. Verschenen in Smaak67 - Foto: Johan Blommaert voor magazine Smaak
  9. Recept: Sam van houcke - Onder de toren - Hansbekedorp 24 - 9850 Nevele

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?