Ingrediënten voor 4 personen
- 800 gr rauwe grote garnalen diepvries ontdooid
- 1 el olie
- 2 teen knoflook gesnipperd
- 3 cm gember geschild en fijngeraspt
- 2 rode pepers zonder zaad fijngesneden
- 2 rode paprika in reepjes
- 6 tomaten zonderzaad in reepjes
- 300 gr verse panklare spinzie
Bereidingswijze
- Verhit de olie in een wok en bak de knoflook, gember, paprika en rode peper al omscheppend 1 minuut. Voeg de garnalen toe en roerbak ze 3 à 4 minuten. Voeg de tomaten toe en bak ze 1 minuut mee. Voeg ten slotte de spinazie toe en roerbak alles tot de spinazie is geslonken. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met witte rijst.
Tip
Ik gebruikte voorgekookte garnalen met staart. Ook heel lekker.
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door Love to Cook op 30 september 2018 om 21u47
Snel klaar, gezond en heel erg lekker.
Hoeveel sterren geef jij dit recept?