Recept 05 (0 stemmen)

Rode wijn risotto met gegrilde paprika's

Dit is een recept van

tijd
40 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Stoof de ui en look glazig in de Solo.
  2. Doe de tijm en de rijst erbij en laat even meestoven.
  3. Zet het vuur laag. Schenk 1 kopje rode wijn bij de rijst en blijf roeren tot alle wijn is opgenomen.
  4. Los het bouillonblokje in het water op en
  5. voeg beetje per beetje de helft van de bouillon erbij en blijf altijd roeren tot alle vocht is opgenomen.
  6. Daarna het tweede kopje rode wijn en dan de rest van de bouillon eronder roeren tot de rijst beetgaar is maar toch smeuïg blijft.
  7. Breng op smaak met zwarte peper en geraspte parmezaan.
  8. Serveer met de gegrilde paprika's

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie