Rode wijn risotto met gegrilde paprika's

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Stoof de ui en look glazig in de Solo.
  2. Doe de tijm en de rijst erbij en laat even meestoven.
  3. Zet het vuur laag. Schenk 1 kopje rode wijn bij de rijst en blijf roeren tot alle wijn is opgenomen.
  4. Los het bouillonblokje in het water op en
  5. voeg beetje per beetje de helft van de bouillon erbij en blijf altijd roeren tot alle vocht is opgenomen.
  6. Daarna het tweede kopje rode wijn en dan de rest van de bouillon eronder roeren tot de rijst beetgaar is maar toch smeuïg blijft.
  7. Breng op smaak met zwarte peper en geraspte parmezaan.
  8. Serveer met de gegrilde paprika's

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?