Altijd weten wat je gaat eten?
rode uienconfituur
Bereidingswijze
- Laat de fijngesnipperde rode ui glazig worden in de maisolie.
- Voeg de bruine suiker, rode port en rode wijn bij.
- Voege de tijm toe.
- Laat dit10 minuutjes zeer zachtjes koken
- Blus af met 3 eetlepels balsamico van granaatappel en de worchester saus
- Laat dan nog 20 minuutjes verder pruttelen tot alle vocht verdampt is
- Kruid evt. bij met met peper en zout.
- Deze uienconfituur is overheerlijk bij pate, everzwijn, foie gras of andere fijne vleeswaren.
- Afgedekt kan je de potjes uienconfituur bewaren in de koelkast.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?