RODE UIEN-COMPOTE. Heerlijk bij Wild en Kip.

Ingrediënten voor 10 personen

Bereidingswijze

  1. Bak in 50 gr boter op laag vuur de uienringen tot ze licht gaan karamelliseren.
  2. Roer de appelstroop,azijn en rozijnen erbij en kook alles tot een jamachtige substantie.
  3. Roer als laatste de port erdoor.
  4. .
  5. Materialen
  6. Het is een compote, Het is koud en warm te gebruiken. Je kan het verdunnen met bouillon dan heb je een heerlijke saus. Ik heb het altijd in voorraad ,
  7. .
  8. .
  9. .
  10. .
  11. .
  12. .

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Love to Cook op 16 november 2012 om 21u56

Hallo kok Kimberley, Dit ga ik eens uitproberen. Lijkt me zalig.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?