Recept 05 (0 stemmen)

Rode kool met appeltjes

Dit is een recept van

tijd
105 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verhit de bakmargarine in een kookpan. Fruit daarin de ui en de rauwe ham gedurende 2 minuten. Doe er de rodekool, ciderazijn, de rasp en het sap van de sinaasappels, de bruine suiker en de kruidnagels bij. Breng op smaak met peper en zout. Dek af en laat een halfuurtje sudderen.
  2. Voeg de appels toe. Dek af en laat alles nog een uur zacht sudderen. Je heerlijk geurende gerecht is klaar als de rodekool zacht is en de appelen tot moes zijn gekookt.
  3. Verdeel over de borden. Bestrooi met rasp van sinaasappel.
  4. Heerlijk met varkensvlees, kalfsvlees, worst,....

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie