Rode appeltaart

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Rol het bladerdeeg uit en leg in een ronde bakvorm samen met het bakpapier. Prik met een vork in de bodem.
  2. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  3. Snij de bolletjes stemgember fijn.
  4. Meng de confituur met de fijngesneden stemgember en de marsepein. Verdeel dit mengsel over de bodem van de taart.
  5. Snij de appels in 4, verwijder het klokhuis en de schil. Snij de appels daarna in blokjes.
  6. Meng de appelblokjes met de rode vruchten en schep deze over het deeg.
  7. Sprenkel de gembersiroop over de vruchten (de gembersiroop haal je gewoon uit het potje stemgember).
  8. Zet de taart gedurende 20-25 minuten in de oven.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Mommy N op 01 april 2013 om 21u08

Ter info: de gembersiroop is gewoon het vocht uit het bokaaltje stemgember.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?