Ingrediënten voor 12 personen
- 200 gr petit beurre koekjes of maria koekjes
- 100 gr marshmallows
- 125 gr boter
- 3 eetlepels suikersiroop
- 200 gr pure chocolade
- 100 gr melkchocolade
Bereidingswijze
- Verkruimel de biscuitjes
- Voeg de marshmallows toe aan de stukjes biscuitjes. Als je grotere marshmallows gebruikt, snij of knip deze dan in stukjes. Gebruik ongeveer het formaat van mini-marshmallows (zo groot als het topje van je duim).
- Breek de chocola in stukjes.
- Smelt de boter in een steelpan op laag vuur.
- Voeg de chocoladestukjes toe en blijf roeren totdat de stukjes gesmolten zijn.
- Voeg de suikerstroop toe en roer door elkaar.
- Giet ¼ van de chocoladeboter in een apart bakje.
- Giet het chocolademengsel over het biscuitjesmengsel. Roer goed door elkaar.
- Schep het mengsel in een rechthoekige ovenschaal en verdeel gelijkmatig over de bodem.
- Giet de overige chocoladeboter over het mengsel en strijk de bovenkant enigszins glad.
- Zet de cake voor minstens 2 uur in de koelkast en snij in stukjes.
- serveer in kleine papiere cake cupjes
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?