Ingrediënten voor 4 personen
- 3 zakjes witte rijst
- 2 stuks gele paprika's
- 3 doosjes (100g) gerookte spekblokjes
- 2 blikjes tomatenblokjes
- 1 blikje champignons
- 2 middelgrote uien
- 3 teentjes verse knoflook
- 2 mespuntjes solo boter
Bereidingswijze
- Neem alle materialen en middelen klaar.
- Maak de paprika's en de uien proper.
- Snij de paprika's en de uien in brunoise.
- Smelt de boter in een kookpot.
- Doe de spekblokjes in de gesmolten boter.
- Voeg hier de ui en de paprika aan toe.
- Laat even gaar stoven.
- Zet water op voor de rijst.
- Doe de tomatenblokjes bij de het mengsel.
- Voeg hier de champignons aan toe.
- Pers de knoflook en voeg deze bij aan je saus.
- Doe de zakjes rijst in het kokende water.
- Laat deze zolang koken als aangegeven op de verpakking.
- Doe de gekookte rijst bij de saus.
- Roer alles goed onder elkaar en laat de saus met de rijst doorkoken.
- Schep uit en serveer.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?