Ingrediënten voor 4 personen
- 4 schijfjes gerookte zalm
- 250 g risottorijst
- 500 g witte asperges
- bakboter
- basilicum
- bieslook
- dille
- 8 el parmezaanschilfers
- 6 dl groentenbouillon
- 2 dl witte wijn
Bereidingswijze
- Schil de asperges en snij ze schuin in stukken. Stoof ze aan in boter op een zacht vuurtje. Kruid met pezo. Voeg na 3 min. de rijst toe en meng het geheel goed door elkaar.
- Blus met de wijn en laat deze een 4-tal min. verdampen. Voeg dan de groentenbouillon toe en laat heel rustig garen onder deksel tot de groentenbouillon is opgenomen.
- Serveer in een diep bord, overstrooi met geraspte parmezaan, gerookte zalm en verse kruiden.
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door dandir op 07 mei 2018 om 17u35
Voor vier personen is dit E C H T te weinig.....spijtig, want verder heel lekker.....
Hoeveel sterren geef jij dit recept?