Recept 05 (0 stemmen)

Risotto met pistaches

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Laat boter smelten.Doe de sjalotjes, knoflook, tijm, laurier en peper en zout in de boter op laag vuur, tot de sjalotjes zacht en glazig zijn. Doe de rijst in de pan en roerbak 2 minuten. Giet de witte wijn erbij en laat twee minuten koken, tot de wijn geabsorbeerd is. Giet dan beetje bij beetje de hete kippenbouillon bij de rijst en roer ongeveer elke minuut. Wacht met toevoegen van bouillon tot alle bouillon is opgenomen. Dit duurt 16 à 18 minuten. De rijst moet gaar zijn maar nog wat beet hebben.
  2. Roer slagroom, Parmezaanse kaas en gehakte pistaches door de gare risotto. Breng op smaak met peper en zout.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?