Recept 45**** (2 stemmen)

Risotto met Parmezaanse kaas

Dit is een recept van

tijd
30 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Giet de rijst in een ruime pan en voeg de Solo toe.
  2. Laat op een zacht vuur glazig worden onder voortdurend roeren.
  3. Giet er de witte wijn en de bouillon bij en laat op een zacht vuur garen.
  4. Roer regelmatig om.
  5. Voeg er 3/4 van de kaas bij net voor het opdienen en roer om.
  6. Verdeel over de borden, werk af met versgemalen peper en de rest van de kaas.

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Solo op 08 februari 2010 om 10u45

Onze excuses Annemie, we hebben het recept aangepast zodat het nu wel vegetarisch is.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?