Altijd weten wat je gaat eten?
Risotto met Parmezaanse kaas
Bereidingswijze
- Giet de rijst in een ruime pan en voeg de Solo toe.
- Laat op een zacht vuur glazig worden onder voortdurend roeren.
- Giet er de witte wijn en de bouillon bij en laat op een zacht vuur garen.
- Roer regelmatig om.
- Voeg er 3/4 van de kaas bij net voor het opdienen en roer om.
- Verdeel over de borden, werk af met versgemalen peper en de rest van de kaas.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (2)
Gepost door Solo op 08 februari 2010 om 12u45
Onze excuses Annemie, we hebben het recept aangepast zodat het nu wel vegetarisch is.
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?