Recept 05 (0 stemmen)

Risotto met kippenbouillon, gebakken bospaddestoelen en basilicum

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

kip

tijd
30 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Doe de helft van de margarine en de olie in een pan en verhit. Doe de fijngesneden ajuin in de pan en stoof de ajuin glazig. Voeg de rijst toe en laat op een laag vuur nog kort stoven. Voeg 750 ml water toe en laat op een matig vuur 18 minuten garen.
  2. Maak intussen de paddenstoelen schoon door de takjes te verwijderen en ze vervolgens door een vochtige doek te rollen. Verhit de resterende olie en margarine en bak de champignons op een hoog vuur. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Werk de risotto af met het Knorr Bouillonketeltje en de kaas. Breng desgewenst op smaak met peper en zout.
  4. Strooi de gesneden basilicumblaadjes over de paddenstoelen. Lepel de risotto in de borden en schep er de paddenstoelen over.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie