Risotto met kip

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de kipfilet in fijne reepjes. Verhit 1 el Solo vloeibaar in een antikleefpan en roerbak de reepjes kip mooi goudbruin. Kruid met peper en zout.
  2. Pel de sjalotjes en snipper ze fijn. Verhit enkele eetlepels Solo in een pan met zware bodem en roerbak de sjalotjes glazig. Doe er de rijst bij en roerbak glazig.
  3. Blus met de Noilly Prat, laat even inkoken en doe er geleidelijk de bouillon bij tot de korrels zacht zijn. Verdeel de asperges in stukjes van ongeveer 3 cm en stoom ze gaar of bak ze kort aan in Solo. Snijd de lente-uitjes fijn.
  4. Doe, als de rijst gaar is, alle ingrediënten samen, zet nog even op het vuur en kruid af met peper.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door femke sermeus op 08 september 2015 om 11u12

toppertje en toch vrij snel klaar!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?