Risotto met gedroogde tomaten en mozzarella

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Breng in een stoofpan de bouillonblokjes met 1.5 l water aan de kook.
  2. Warm de olijfolie, de uireepjes, de lookteentjes en de tijm op in een microgolfschotel (15 seconden in de microgolfoven met een vermogen van 750 W).
  3. Voeg er de rijst en de gedroogde tomaten bij en meng flink.
  4. Giet er al mengend ook de groentebouillon bij. Voeg zout en peper toe.
  5. Dek af en laat 20 minuten gaar worden (750 W).
  6. Voeg de Solo, de Solo Crèmefine Cuisine, de mozzarella en de geraspte parmezaan toe.
  7. Meng goed en laat nog 6 extra minuten garen.
  8. Haal uit de microgolfoven, meng en dien onmiddellijk op.

Tip

Dien op met een gemengde salade en een vinaigrette van balsamicoazijn en notenolie.

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door Ria_1 op 24 maart 2011 om 19u18

Heb het juist klaargemaakt ze vonden het allemaal heel lekker. Makkelijk gerecht, ga dat zeker nog klaarmaken.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?