Recept 35*** (4 stemmen)

Risotto met gedroogde tomaten en mozzarella

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Risotto

tijd
45 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Breng in een stoofpan de bouillonblokjes met 1.5 l water aan de kook.
  2. Warm de olijfolie, de uireepjes, de lookteentjes en de tijm op in een microgolfschotel (15 seconden in de microgolfoven met een vermogen van 750 W).
  3. Voeg er de rijst en de gedroogde tomaten bij en meng flink.
  4. Giet er al mengend ook de groentebouillon bij. Voeg zout en peper toe.
  5. Dek af en laat 20 minuten gaar worden (750 W).
  6. Voeg de Solo, de light room, de mozzarella en de geraspte parmezaan toe.
  7. Meng goed en laat nog 6 extra minuten garen.
  8. Haal uit de microgolfoven, meng en dien onmiddellijk op.
Tip

Dien op met een gemengde salade en een vinaigrette van balsamicoazijn en notenolie.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Ria_1 op 24 maart 2011 om 19u18

Heb het juist klaargemaakt ze vonden het allemaal heel lekker. Makkelijk gerecht, ga dat zeker nog klaarmaken.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie