Recept 45**** (3 stemmen)

Risotto met courgette en doperwten

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Risotto recepten

tijd
25 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd de ui in kleine stukjes en bak ze in een grote koekenpan in wat margarine tot ze glazig zijn. Voeg de risottorijst toe en fruit de korrels tot ze glazig zijn. Blus de rijst met witte wijn en laat ze pruttelen tot de wijn is opgenomen.
  2. Voeg (soep-)lepel voor lepel de vleesbouillon toe. Blijf roeren en voeg pas een volgende lepel bouillon toe als bijna al het vocht is opgenomen. Roer er, vlak voor de risotto klaar is, de courgette en de erwtjes door en laat alles nog 6 tot 7 minuten zachtjes pruttelen.
  3. Neem de pan van het vuur en roer de pecorinokaas, de gehakte munt en basilicum erdoor. Serveer direct.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?