Risotto met Comté en bospaddestoelen

3 (3)
40 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Bak de rijst met een scheutje olijfolie.
  2. Los het bouilonblokje in 0.5l warm water op.
  3. Giet er 4/5 van de bouillon bij.
  4. Laat de rijst gedurende ongeveer 15 min. garen en blijf voortdurend roeren tot al het vocht is opgenomen.
  5. Reinig de champignons met een borstel.
  6. Bak ze in de olijfolie en breng ze op smaak met peper en zout.
  7. trooi de geraspte Comté bij de rijst en roer voorzichtig om hem te laten smelten.
  8. Schep er de champignons bij.
  9. Voeg om te eindigen de opgeklopte room toe en breng het geheel op smaak met peper en zout.
  10. Dien dit gerecht op in een diep bord, bestrooi met peterselie en met de resterende bouillon die je met de Solo hebt opgewerkt.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?