Recept 45**** (5 stemmen)

Risoto met scampi’s en parelhoen

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Risotto recepten

tijd
60 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd de parelhoenbouten doormidden (op het gewricht) zodat je 4 mooie stukken hebt.
  2. Pel en snipper de ui fijn.
  3. Pel de tomaten, snijd ze in 4 en verwijder de zaadlijsten. Hak de tomaten grof.
  4. Kleur de parelhoenbouten aan in Solo Vloeibaar, neem ze uit de pan. Stoof de gesnipperde ui kort aan in de Solo Vloeibaar en voeg de rijst er aan toe. Laat de rijst 2 minuten op een laag vuur glazig worden. Bevochtig met de bouillon, voeg de kruiden en de tomaten toe en schik de parelhoenbouten erbovenop. Zet een deksel op de pan en laat alles een achttal minuten zachtjes sudderen. Schik nu de scampi’s erbij en laat nog 5 minuten onder deksel sudderen. Schep de rijst goed om, voeg de plakjes chorizo toe en breng op smaak met een weinig zeezout.
  5. Snipper de pijpajuintjes fi jn en strooi ze net voor het opdienen over het gerecht.

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Vera.6501 op 26 april 2015 om 09u35

Deze ga ik zeker uitproberen !

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie