Recept 05 (0 stemmen)

rijstvlaai

Dit is een recept van

tijd
35 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Rijstvlaai Gebruikers opties
  2. betieke heeft dit recept op 20 oktober 2002 toegevoegd. Dit recept is 1.588 keer bekeken, aan 5 persoonlijke kookboeken toegevoegd
  3. Rijstvlaai die vlug klaar is
  4. Bereidingstijd:
  5. 30-60 minuten
  6. Keuken:
  7. Goedkope en snelle keuken
  8. Smaak:
  9. Zacht en romig
  10. Techniek:
  11. Bakken in oven
  12. Soort gerecht:
  13. Banket
  14. Kookworkshops agenda
  15. In het Smulweb Kookcollege in Amersfoort:
  16. 6 december workshop zes gangen kerstdiner
  17. 7 december workshop zes gangen kerstdiner
  18. 19 december workshop zes gangen kerstdiner
  19. 21 december workshop zes gangen kerstdiner
  20. Ingrediënten voor 6 personen
  21. 2 eieren ,2 eetlepels suiker, 1 pakje vanillesuiker, 5a6 eetlepels zelfzijzende bloem, 2 dozen rijstpap van 425 gr
  22. Hulpmiddelen
  23. Kom ,houten of plastieke lepel vlaaivorm van doorsnede 24 cm
  24. Voorbereiding
  25. Beboter een vlaaivorm van 24 cm cen bestrooi met wat bloem (rest verwijderen)
  26. Bereidingswijze
  27. Doe de dozen rijstpap in de kom voeg de suiker en vanillesuiker toe
  28. dan de eieren in zijn geheel erbij doen
  29. en als laatst de bloem dit alles goed om roeren
  30. deze deeg in de beboterde vorm gieten
  31. en bakken ongeveer 35 min op 200?C(hetelucht)
  32. in het oog houden kan op laatst snel bruin worden.na het bakken op een rooster laten afkoelen
  33. Serveertips
  34. Bestooi met poedersuiker

Ingrediëntenvoor 6 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie