Rijsttaart

Ingrediënten voor 8 personen

Bereidingswijze

  1. Rijst spoelen in een fijne zeef
  2. Boter smelten + rijst toevoegen
  3. Melk toevoegen (beetje overhouden om de vanillepoeder in op te lossen)
  4. Aan de kook brengen – ongeveer 30 min laten koken op een zacht vuur
  5. Suiker toevoegen
  6. Melk met opgeloste vanillepoeder + eierdooiers toevoegen
  7. Eventjes laten koken
  8. Opgeklopt eiwit er onder mengen
  9. Rol het kruimeldeeg uit en bekleed hiermee de ingezette taartvorm
  10. Gedurende 25 min in oven van 175°

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Faatje85 op 27 januari 2019 om 15u44

Hallo, wanneer best de opgeklopte eiwit toevoegen? Als het beslag nog warm is of afgekoeld?

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?