Recept 35*** (1 stem)

Rijsttaart

Dit is een recept van

tijd
40 min
Ziet er lekker uit?

Bereidingswijze

  1. Warm de oven voor op 200 graden.
  2. - Doe rijst, 1/2l melk, 2 zakjes vanillesuiker en 75gr suiker in een kookpot en laat een half uur koken.
  3. - Je hebt nu rijstpap.
  4. - Voeg het ei en de crème patissière toe en roer goed.
  5. - Leg het bladerdeeg in de vorm, snijd de randjes af en doe de rijstpap in de vorm.
  6. - Zet in de oven gedurende een half uur Bereiding voor crème patissière:
  7. - Kook de 6 dl melk
  8. - Klop de 5 eigelen met de suiker wit
  9. - Meng er het maiszetmeel door en giet de kokende melk op het eiermengsel
  10. - Zet het geheel terug op het vuur en laat al roerend opkoken gedurende 1 minuut zodat de eieren garen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie