Altijd weten wat je gaat eten?
Rijsttaart
-
6 DL melk
-
5 eierdooiers
-
100 gr suiker
-
50 gr maiszetmeel
-
75 gr dessertrijst
-
1/2 l melk
-
75 gr suiker
-
2 zakjes vanillesuiker
-
100 gr crème patissière
-
1 ei
Bereidingswijze
- Warm de oven voor op 200 graden.
- - Doe rijst, 1/2l melk, 2 zakjes vanillesuiker en 75gr suiker in een kookpot en laat een half uur koken.
- - Je hebt nu rijstpap.
- - Voeg het ei en de crème patissière toe en roer goed.
- - Leg het bladerdeeg in de vorm, snijd de randjes af en doe de rijstpap in de vorm.
- - Zet in de oven gedurende een half uur Bereiding voor crème patissière:
- - Kook de 6 dl melk
- - Klop de 5 eigelen met de suiker wit
- - Meng er het maiszetmeel door en giet de kokende melk op het eiermengsel
- - Zet het geheel terug op het vuur en laat al roerend opkoken gedurende 1 minuut zodat de eieren garen
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?