Rijsttaart zonder deeg

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1) kook de melk, de rijst en vanillesuiker (alsof je rijstpapier maakt, rijst moet gaar zijn)
  2. 2) laten afkoelen
  3. 3) klop eierdooiers en suiker op en voeg er de lauw gesmolten boter bij
  4. 4) meng er de bloem eronder
  5. 5) meng het geheel onder het ondertussen afgekoelde rijstmengsel
  6. 6) klop het eiwit stijf en voeg die ook voorzichtig bij het mengsel
  7. 7) giet het geheel in een beboterde taartvorm en laat 30 min in de oven bakken op 180°C
  8. 8) laat afkoelen

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door EmmaDeceuninck op 02 januari 2017 om 17u23

Zeer lekker en gemakkelijk! Een aanrader!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?