Recept 45**** (19 stemmen)

Rijsttaart zonder deeg die altijd lukt

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

rijstaart

tijd
40 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de melk, de rijst en de vanillesuiker (alsof je rijstpap maakt : de rijst moet gaar zijn). Laat daarna afkoelen
  2. Klop de eierdooiers en de suiker op en voeg er de lauwe gesmolten boter bij
  3. Meng de bloem eronder
  4. Meng het geheel onder het ondertussen afgekoelde rijstmengsel
  5. Klop de eierdooiers stijf en voeg die ook voorzichtig bij het mengsel
  6. Giet het geheel in een beboterde taartvorm en laat 30 min in de oven bakken op 180 °C
  7. Laat afkoelen
  8. Strooi er wat bloemsuiker over en smakelijk!

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door NicolasV op 28 november 2014 om 06u07

zeer geslaagd en makkelijk gerecht, nr 5 van de bereidingswijze zal 'eiwit' zijn in plaats van eidooiers? de eidooiers hebben we al gehad in puntje 3.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?