Rijstschotel met kip en kerriesaus

1 (1)
15 min

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Rijst volgens gebruiksaanwijzing in bouillon koken.
  2. Ui pellen en snipperen. Appels schillen, klokhuis verwijderen en in stukjes snijden.
  3. De solo vloeibaar in de pan verhitten. Kipfilet in 3 min lichtbruin bakken. Sperziebonen 6-8 minuten in weining water koken en afgieten.
  4. Ui aan kip toevoegen en min 1 minuut laten meebakken.
  5. Appel door kip scheppen en 1 minuut meebakken. Rijst door kip scheppen en met zout en peper op smaak brengen. Kerriesaus verwarmen.
  6. Rijstmengsel met sperziebonen en kerriesaus serveren.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?