Altijd weten wat je gaat eten?
Rijstsalade
Bereidingswijze
- Kook de eieren hard in kokend water.
- Laat ze in koud water schrikken, pel ze en plet ze met een vork.
- Bak het spek krokant in een pan.
- Pel en snij de ui in schijfjes en roerbak ze 2 minuten met het spek mee.
- Kook de rijst gaar, giet af en roer er het spek met de uien door.
- Versier met de schijfjes chorizo en werk af met de geplette eieren.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (15)
Gepost door Tina955 op 18 november 2014 om 03u59
Mmm! Staat op mijn lijstje om te proberen! Lijkt makkelijker te maken dan ik had verwacht!
Gepost door Solo op 21 november 2014 om 14u39
Zeker eens uitproberen Tina :-)!
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?