Recept 05 (0 stemmen)

rijstsalade met tonijn en dille

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verhit 2 eetlepels olie in een grote pan en stoof daarin de ui glazig. Voeg er de rijst, erwten en 1/3 van de tomaten aan toe en stoof kort mee. Giet er de wijn bij en laat op een klein vuurtje pruttelen tot de wijn opgeslorpt is.
  2. Giet de bouillon bij de rijst en roer goed. Doe er de saffraan bij, de knoflook, peper en zout. Breng aan de kook en laat 20 minuten zachtjes
  3. koken.
  4. Bak de kalkoenreepjes in een andere pan rondom goudbruin in de rest van de olie. Kruid met peper en zout.
  5. Roer de kalkoenreepjes, de plakjes chorizo en de rest van de blokjes tomaat door de paella, en zet de pan nog 10 minuten in een op 200° C voorverwarmde oven. Bestrooi met peterselie en serveer

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Tonatje op 21 augustus 2015 om 18u31

Ingrediënten en bereidingswijze komen niet met elkaar overeen!!! Foutje ingeslopen??

Hoeveel sterren geef jij dit recept?