Rijstsalade met sinaasappel en amandelen

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst en de speltparels gaar zoals aangegeven op de verpakking. Rooster de amandelen kort op het vuur met een snufje zeezout. Giet de rijst af en spoel onder koud water om af te koelen. Doe de rijst vervolgens in een mengkom en voeg de noten er alvast aan toe. Schil de sinaasappel, snijd hem in stukjes en voeg toe aan de salade. Versnipper de peterselie fijn en voeg eveneens toe. Kruid met een snufje zeezout en peper.
  2. Voor de dressing meng je alle ingrediënten met elkaar. Giet het geheel vervolgens bij de salade en meng nog eens goed.
  3. Voilà, de perfecte rijstsalade voor bij de barbecue. Heerlijk met een stukje kip, biefstuk of een worstje.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?