Rijstsalade met feta en gegrilde groenten

9 (9)
30 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Voor de vinaigrette

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schud de gare korreltjes goed droog in een zeef en meng met olijfolie, balsamico en geperst knoflook. Laat afkoelen.
  2. Pel en ontpit de tomaten en snij ze in blokjes. Snij de kaas in blokjes. Meng door de rijst.
  3. Dresseer de aubergine- en courgetteplakjes op de borden en schep er een hoopje van de salade op.
  4. Bereid de tomatenvinaigrette met de aangegeven ingrediënten en lepel rondom de salade. Werk af met rucola.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Solo op 16 oktober 2009 om 15u24

Inderdaad dat is niet zo duidelijk: snipper de basilicum fijn en voeg hem bij de rijst met de olie en de balsamicoazijn.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?