Recept 45**** (1 stem)

Rijstrolletjes met zalm

Dit is een recept van

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snipper de ui fijn en bak in wat olijfolie
  2. Neem 2 hoeveelheden bouillon voor 1 hoeveelheid rijst en voeg toe bij de ui
  3. Laat de rijst gaar worden in de bouillon
  4. De rijst is gaar wanneer al het vocht is opgenomen
  5. De room laten inkoken met het chilipepertje, de fijngesnipperde look en wat peper en zout
  6. Voeg toe aan de rijst
  7. Snij de 2 zalmsoorten in dunne reepjes (max. 5 cm)
  8. Neem 1 reep gerookte zalm, leg daarop een reep verse zalm, beleg dit met wat rijst en rol op
  9. Steek het rolletje op een prikker
  10. Bak de rolletjes heel even in de oven (5 min. op 200°C)
  11. Serveer met stukjes tomaat en wat lompviseitjes

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?