Recept 55***** (1 stem)

Rijstpap

Dit is een recept van

tijd
50 min
Ziet er lekker uit?

Bereidingswijze

  1. Breng de melk aan de kook, roer af en toe zodat er geen melk aanzet aan de bodem.
  2. Laat de melk opkomen en voeg dan onmiddellijk onder voortdurend roeren de rijst toe. Blijf roeren tot de melk terug zakt. Verlaag de temperatuur (electrisch naar 4).
  3. Laat 40 min koken. Roer regelmatig. Leg het deksel zo op de pot dat de waterdamp kan ontsnappen.
  4. Na 40 min 150 gr. suiker toevoegen. Nog 5 min laten koken en blijven roeren. De rijstpap laten afkoelen.
  5. Klop de room stijf met 100 gr. suiker. Voeg toe aan de rijstpap als deze volledig afgekoeld is.
  6. De rijst kan afgewerkt worden met fruit, bruine suiker of advocaat.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?