Rijstpap met gezouten pinda’s

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Spoel de rijst en laat hem uitlekken.
  2. Breng de verse volle melk aan de kook.
  3. Voeg er de suiker, het merg uit het vanillestokje, het kaneelstokje en de saffraan aan toe.
  4. Doe de rijst bij de melk en kook hem op een zacht vuurtje tot hij gaar is.
  5. Neem de rijstpap van het vuur als hij nog niet te stevig is, want hij zal nog indikken tijdens het afkoelen.
  6. Roer de eierdooiers los en roer ze samen met 2 eetlepels Solo Crèmefine Vanille door de nog warme rijstpap.
  7. Verdeel de rijstpap over schaaltjes en laat volledig afkoelen.
  8. Werk de rijstpap af net voor het serveren met een streepje pindakaas uit de spuitzak en wat gehakte zoute pinda’s.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?